Young, Neil - Carnegie Hall 1970

Carnegie Hall 1970
není skladem
Kód titulu
Cena eshop:
620 Kč
( Cena MOC: 689,- )  Sleva 10 %
Není dostupný

Popis titulu: Young, Neil - Carnegie Hall 1970

Album bylo nahráno 4. prosince 1970, na koncertu, který Neil Young hrál v Neworské Carnegie Hall. Album je prvním z Youngovi nové série The Neil Young Official Bootleg Series.

A1 Down By The River 4:23
A2 Cinnamon Girl 3:33
A3 I Am A Child 2:50
A4 Expecting To Fly 4:01
A5 The Loner 5:28
A6 Wondering 2:00
B1 Helpless 4:14
B2 Southern Man 4:47
B3 Nowadays Clancy Can’t Even Sing 5:31
B4 Sugar Mountain 8:13
C1 On The Way Home 3:27
C2 Tell Me Why 3:10
C3 Only Love Can Break Your Heart 3:04
C4 Old Man 3:31
C5 After The Goldrush 5:13
C6 Flying On The Ground Is Wrong 4:15
D1 Cowgirl in The Sand 4:00
D2 Don't Let It Bring You Down 2:33
D3 Birds 3:13
D4 Bad Fog Of Loneliness 2:21
D5 Ohio 3:08
D6 See The Sky About To Rain 3:45
D7 Dance Dance Dance 3:14
Kód titulu: 093624885153
Autor: Young, Neil
Nakladatel: Warner Music
Jazyk: angličtina
EAN: 093624885153
Rok vydání: 2021