Various Artists - Confessin The Blues

Confessin The Blues
Kód titulu
Cena eshop:
314 Kč
( Cena MOC: 349,- )  Sleva 10 %

Popis titulu: Various Artists - Confessin The Blues

Výpravná kompilace vydávána pod záštitou samotných Rolling Stones s obalem, který je dílem jejich kytaristy Ronnie Wooda, obsahuje nahrávky bluesových legend, které měly na tvorbu RS velký vliv.

Legendy bluesové hudby Howlin’ Wolf, John Lee Hooker, Elmore James, Muddy Waters, Chuck Berry, Big Bill Broonzy, Robert Johnsona mnoho dalších.

1. Rollin' Stone
2. Little Red Rooster
3. Boogie Chillen
4. I Hate to See You Go
5. Little Queenie
6. You Can't Judge a Book By Its Cover
7. Ride 'Em On Down
8. I'm a King Bee
9. All Your Love
10. Dust My Broom (with Sonny Boy Williamson II)
11. Just Your Fool
12. I Want to Be Loved
13. Key to the Highway
14. Love in Vain Blues
15. You Gotta Move
16. Bright Lights, Big City
17. Worried Life Blues (1990 -Remaster)
18. Everybody Knows About My Good Thing (Pt. 1)
19. Commit a Crime (1991 Chess Box Version)
20. I Can't Quit You Baby
21. Confessin' the Blues (with Walter Brown) [Single Version]

1. Just Like I Treat You
2. I Got to Go
3. Carol
4. Mona
5. I Just Want to Make Love to You
6. Blues Before Sunrise
7. Bad Boy
8. Boogie Children
9. Little Rain
10. Stop Breakin' Down Blues
11. The Prodigal Son
12. Hoodoo Blues
13. Don't Stay Out All Night
14. Crawdad.
15. Susie Q
16. Down the Road Apiece
17. Little Baby
18. Blue and Lonesome
19. Rock Me Baby
20. Damn Right, I've Got the Blues
21. Mannish Boy
Kód titulu: 4050538338409
Autor: Various Artists
Nakladatel: Warner Music
Jazyk: angličtina
EAN: 4050538338409
Rok vydání: 2018