Bláha a kolektiv Ladislav - Cukrářská výroba III

Cukrářská výroba III
Dostupnost
skladem
Kód titulu
9788073331399
Cena eshop:
266 Kč
( Cena MOC: 295,- )  Sleva 10 %
ks

Popis titulu: Bláha a kolektiv Ladislav - Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Kód titulu: 9788073331399
Autor: Bláha a kolektiv Ladislav
Nakladatel: INFORMATORIUM spol. s r.o.
EAN: 9788073331399
Rok vydání: 2019
Počet stran: 200
skrýt