Bothe, Carsten - Domácí zpracování zvěřiny

Domácí zpracování zvěřiny
Dostupnost
není skladem
Kód titulu
9788075412393
Cena eshop:
224 Kč
( Cena MOC: 249,- )  Sleva 10 %
Není dostupný

Popis titulu: Bothe, Carsten - Domácí zpracování zvěřiny

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
Kód titulu: 9788075412393
Autor: Bothe, Carsten
Nakladatel: Vašut
Jazyk: čeština
EAN: 9788075412393
Rok vydání: 2021
Počet stran: 88
skrýt