Uhrová Helena - Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
Dostupnost
skladem
Kód titulu
9788074331510
Cena eshop:
242 Kč
( Cena MOC: 269,- )  Sleva 10 %
ks

Popis titulu: Uhrová Helena - Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici. Jenže pozor - jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu? Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.
Kód titulu: 9788074331510
Autor: Uhrová Helena
Nakladatel: Vydavatelství Víkend s.r.o.
EAN: 9788074331510
Rok vydání: 2016
Počet stran: 96
skrýt