Bennett, Tony, Lady Gaga - Love For Sale

Love For Sale
není skladem
Kód titulu
Cena eshop:
737 Kč
( Cena MOC: 819,- )  Sleva 10 %
Není dostupný

Popis titulu: Bennett, Tony, Lady Gaga - Love For Sale

Love for Sale je druhé společné album amerických zpěváků Tonyho Bennetta a Lady Gaga, které následovalo po albu Cheek to Cheek. Album vydaly nahrávací společnosti Columbia a Interscope Records.

Obsah alba:
1 It's De-Lovely
2 Night And Day
3 Love For Sale
4 Do I Love You
5 I've Got You Under My Skin
6 I Concentrate On You
7 I Get A Kick Out Of You
8 So In Love
9 Let's Do It
10 Dream Dancing
11 Just One Of Those Things
12 You're The Top

1 Anything Goes
2 Cheek To Cheek
3 They All Laughed
4 Lady's In Love With You
5 Nature Boy
6 Goody Goody
7 How Do You Keep The Music Playing?
8 Bang Bang (My Baby Shot Me Down)
9 Bewitched, Bothered And Bewildered
10 Firefly
11 I Won't Dance
12 Don't Wait Too Long
13 I Can't Give You Anything But Love
14 Lush Life
15 Sophisticated Lady
16 Let's Face The Music And Dance
17 Ev'ry Time We Say Goodbye
18 But Beautiful
19 It Don't Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing)
Kód titulu: 602435492766
Autor: Bennett, Tony, Lady Gaga
Jazyk: angličtina
EAN: 602435492766
Rok vydání: 2021
Obsahuje: 2x CD