Various Artists - Pulp Fiction

Pulp Fiction
není skladem
Kód titulu
Cena eshop:
539 Kč
( Cena MOC: 599,- )  Sleva 10 %
Není dostupný

Popis titulu: Various Artists - Pulp Fiction

Hudba z filmu Pulp Fiction je soundtrackem k filmu Pulp Fiction od Quentina Tarantina z roku 1994. Film obsahuje směs amerického rock and rollu, surfové hudby, popu a soulu.

A Side:
01a. No Artist Pumpkin And Honey Bunney
01b. Dick Dale & His Del-Tones Misirlou
02. No Artist Royale With Cheese
03. Kool & The Gang Jungle Boogie
04. Al Green Let's Stay Together
05. Tornadoes, The Bustin' Surfboards
06. Ricky Nelson (2) Lonesome Town
07. Dusty Springfield Son Of A Preacher Man
08a. No Artist Zed's Dead, Baby
08b. Centurians, The* Bullwinkle Part II

B Side:
01a. No Artist Jack Rabbit Slims Twist Contest
01b. Chuck Berry You Never Can Tell
02. Urge Overkill Girl, You'll Be A Woman Soon
03. Maria McKee If Love Is A Red Dress (Hang Me In Rags)
04a. No Artist Bring Out The Gimp
04b. Revels, The Comanche
05. Statler Brothers, The Flowers On The Wall
06. No Artist Personality Goes A Long Way
07. Lively Ones, The Surf Rider
08. No Artist Ezekiel
Kód titulu: 008811110314
Autor: Various Artists
Jazyk: angličtina
EAN: 008811110314
Rok vydání: 2021