Various Artists - Ultimate Forgotten Hits

Náhled obálky není k dispozici
není skladem
Kód titulu
Cena eshop:
143 Kč
( Cena MOC: 159,- )  Sleva 10 %
Není dostupný

Popis titulu: Various Artists - Ultimate Forgotten Hits

Tato kompilace nabízí polozapomenuté hity jak od „jednohitových zázraků –one hit wonders“ (např. White Town, Goldie, Hollywood Beyond, Alannah Myles), tak i skladby známých hudebních interpretů, které byly v rámci jejich tvorby trochu přehlédnuty (např. Duran Duran, Roxette, Eternal, Spandau Ballet).

Obsah alba:

1. A-Ha -I've Been Losing You
2. Thompson Twins -Love On Your Side
3. Hollywood Beyond -What's The Colour Of Money?
4. Spandau Ballet -Highly Strung
5. Simply Red -The Right Thing
6. Duran Duran -New Moon On Monday
7. Kajagoogoo -Ooh To Be Ah
8. Echo & The Bunnymen -Seven Seas
9. Aztec Camera -How Men Are
10. The Associates -18 Carat Love Affair
11. Japan -European Son
12. A Flock Of Seagulls -Wishing (If I Had A Photograph Of You)
13. Flash & The Pan -Waiting For A Train
14. Christopher Cross -Arthur's Theme (Best That You Can Do)
15. Tina Turner -Typical Male
16. Chaka Khan -Eye To Eye
17. Shalamar -Dead Giveaway
18. Matt Bianco -Wap Bam Boogie
19. The Art Of Noise feat. Max Headroom -Paranoimia
20. White Town -Your Woman

1. The B-52's -Roam
2. Jane Child -Don't Wanna Fall In Love
3. Roxette -The Big L
4. Seal -The Beginning
5. Adina Howard -Freak Like Me
6. Eternal -Don't You Love Me
7. Shola Ama -Still Believe
8. The Braxtons -So Many Ways
9. SNAP! -Mary Had A Little Boy
10. Dr. Alban -Sing Hallelujah!
11. The Farm -Don't You Want Me
12. Super Furry Animals -Juxtapozed With U
13. Dubstar -No More Talk
14. Paula Cole -Where Have All The Cowboys Gone
15. Scarlet -Independent Love Song
16. The Human League -One Man In My Heart
17. Opus III -It's A Fine Day
18. Sunscreem -Broken English
19. The Blow Monkeys feat. Sylvia Tella -Choice?
20. Des'ree -Life

1. Kelly Marie -Feels Like I'm In Love
2. Crown Heights Affair -Galaxy Of Love
3. The Moments -Dolly My Love
4. Lynsey De Paul -Sugar Me
5. Carole Bayer Sager -You're Moving Out Today
6. Blue Mink -Randy
7. Love Affair -Bringing On Back The Good Times
8. First Class -Beach Baby
9. Andrew Gold -Lonely Boy
10. Goldie -Making Up Again
11. Climax Blues Band -Couldn't Get It Right
12. Mungo Jerry -Baby Jump
13. Stretch -Why Did You Do It?
14. Adrian Gurvitz -Classic
15. Bonnie Tyler -More Than A Lover
16. Marmalade -Radancer
17. MUD -Lean On Me
18. Brighouse & Rastrick Brass Band -The Floral Dance
19. Brian & Michael -Matchstalk Men And Matchstalk Cats And Dogs
20. Lena Martell -One Day At A Time

1. Spagna -Call Me
2. Princess -Say I'm Your Number One
3. Ultra Naté -Found A Cure
4. Cher -One By One
5. Fuzzbox -Pink Sunshine
6. Samantha Fox -Do Ya Do Ya (Wanna Please Me)
7. Bucks Fizz -My Camera Never Lies
8. London Boys -Harlem Desire
9. Kon Kan -I Beg Your Pardon
10. Sonia-Can't Forget You
11. Hazell Dean -Turn It Into Love
12. Gina G -Fresh!
13. West End feat. Sybil -The Love I Lost
14. Brother Beyond -Be My Twin
15. Amii Stewart -Light My Fire
16. Coffee -Casanova
17. Sally Oldfield -Mirrors
18. Clannad feat. Bono -In A Lifetime
19. Alison Moyet -That Ole Devil Called Love
20. Goombay Dance Band -Seven Tears

1. The Power Station -Get It On (Bang A Gong)
2. Bob Marley Versus Funkstar Deluxe -Rainbow Country
3. Coldcut feat Junior Reid -Stop This Crazy Thing
4. Moloko -Familiar Feeling 5. Andreas Johnson -Glorious
6. Alannah Myles -Black Velvet
7. Chris Rea -Auberge
8. The Cars -Since You're Gone
9. Jimmy Nail -Crocodile Shoes
10. Robert Palmer -Know By Now
11. The Pogues -Tuesday Morning
12. The Jesus & Mary Chain -Some Candy Talking
13. Rialto -Untouchable
14. Electronic -Forbidden City
15. The Stranglers -Always The Sun
16. Pretenders -Message Of Love
17. After The Fire -One RuleFor You
18. Pinkees -Danger Games
19. The Barracudas -Summer Fun
20. Stray Cats -Stray Cat Strut
Kód titulu: 4050538659948
Autor: Various Artists
Nakladatel: Warner Music
Jazyk: čeština
EAN: 4050538659948
Rok vydání: 2021