Various Artists - Ultimate Rock & New Wave

Ultimate Rock & New Wave
Kód titulu
Cena eshop:
143 Kč
( Cena MOC: 159,- )  Sleva 10 %

Popis titulu: Various Artists - Ultimate Rock & New Wave

Kompilace „Ultimate Rock & New Wave” přináší na 5 CD rovných 100 skladeb žánrově zahrnujících pozdní šedesátá léta (Deep Purple, Iron Butterfly) rock poloviny let sedmdesátých (Dr. Feelgood, Hawkwind), britský (The Damned, The Stranglers) i americký punk (Ramones, Richard Hell & The Voidoids) a novou vlnu (Ian Dury & The Blockheads, Television). Je zde také americký metal zosmdesátých let (FaithNo More, Skid Row), britský alternativní rock (Echo & The Bunnymen, The Jesus & Mary Chain) i skladby nových romantiků inspirované „novou vlnou“ (A Flock Of Seagulls, The Associates) společně srockery let devadesátých (The Darkness, Terrorvision).

Obsah alba:
1. The Cars -My Best Friends Girl
2. ZZ Top -Gimme All Your Lovin'
3. Faith No More -Epic
4. Joy Division -Love Will Tear Us Apart
5. Dexys Midnight Runners -Geno
6. The Undertones -It's Going To Happen!
7. The Pretenders -Talk Of The Town
8. Echo & The Bunnymen -The Cutter
9. The Jesus & Mary Chain -April Skies
10. The Stooges -I Wanna Be Your Dog
11. Ramones -Sheena Is A Punk Rocker
12. The Rezillos-Top Of The Pops
13. Foreigner -Hot Blooded
14. The Darkness -Growing On Me
15. Terrorvision -Perseverance
16. After The Fire -Der Kommissar
17. Classix Nouveaux -Is It A Dream
18. Spandau Ballet -To Cut A Long Story Short
19. Thompson Twins -In The Name Of Love
20. Thomas Dolby –She Blinded Me With Science
1. Duran Duran -Planet Earth
2. Talk Talk -It's My Life
3. Japan -Quiet Life
4. A Flock Of Seagulls -I Ran
5. Blue Zoo -Cry Boy Cry
6. Belouis Some -Imagination
7. A-Ha -Manhattan Skyline
8. New Order -Thieves Like Us
9. Thomas Dolby -Windpower
10. The Associates -Party Fears Two
11. Toyah -Thunder In The Mountains
12. Mobiles -Drowning In Berlin
13. Pinkees -Danger Games
14. The Korgis -If I Had You
15. The Regents -7teen
16. Madness -My Girl
17. The Planets -Lines
18. Flash & The Pan -Waiting For A Train
19. M -Pop Muzik
20. Sigue Sigue Sputnik -Love Missile F1-11
1. Dr Feelgood -Milk And Alcohol
2. Chris Spedding -Motor Bikin'
3. Deep Purple -Hush
4. The Ides Of March -Vehicle
5. City Boy -
6. Todd Rundgren -I Saw The Light
7. Faces -Stay With Me
8. Nazareth -This Flight Tonight
9. Scorpions -Rock You Like A Hurricane
10. Television -SeeNo Evil
11. Gary Moore -You
12. Foghat -I Just Want To Make Love To You
13. Brownsville Station -Smokin In The Boys Room
14. The Georgia Satellites -Keep Your Hands To Yourself
15. Lindisfarne -Juke Box Gypsy
16. Climax Blues Band -Couldn't GetIt Right
17. Flamin' Groovies -Shake Some Action
18. Iron Butterfly -In-A-Gadda-Da-Vida
19. Jethro Tull -Cross Eyed Mary
20. Hawkwind -Silver Machine
1. Broken English -Comin' On Strong
2. David Lee Roth -A Lil' Ain't Enough
3. Twisted Sister -We're Not Gonna Take It
4. Skid Row -Youth Gone Wild
5. L7 -Everglade
6. Mudhoney -Suck You Dry
7. Jane's Addiction -Mountain Song
8. Dinosaur Jr. -The Wagon
9. The Donnas -Dancing With Myself
10. Caesars -Jerk It Out
11. Jonathan Richman & The Modern Lovers -Roadrunner
12. Idlewild -No Emotion
13. The Enemy -Had Enough
14. The Cooper Temple Clause -Homo Sapiens
15. The Stands -Do It Like You Like
16. I Am Kloot -Life In A Day
17. Super Furry Animals -Something 4 The Weekend
18. John Paul Young -Yesterday's Hero
19. Graham Bonnet -Liar
20. Marillion -Punch And Judy
1. The Stranglers -No More Heroes
2. Ian Dury & The Blockheads -What A Waste
3. The Damned -Neat Neat Neat
4. Motörhead -Overkill
5. Dead Boys -Sonic Reducer
6. X-Ray Spex -The Day The World Turned Day-Glo
7. Tom Robinson Band -Up Against The Wall
8. Sham 69 -Hersham Boys
9. Rich Kids -Rich Kids
10. Anti-Nowhere League -Woman
11. Girlschool -Hit And Run
12. Angelic Upstarts -Last Night Another Soldier
13. The Fall -It's The New Thing
14. Richard Hell & The Voidoids -Blank Generation
15. Gang Of Four -Damaged Goods
16. New Model Army -No Rest
17. Bow Wow Wow -C30 C60 C90 Go
18. G.B.H -Sick Boy
19. Jilted John -Jilted John
20. Toy Dolls -Nellie The Elephant
Kód titulu: 4050538661194
Autor: Various Artists
Nakladatel: Warner Music
Jazyk: angličtina
EAN: 4050538661194
Rok vydání: 2021