Šilhánková Ludmila - Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
Dostupnost
není skladem
Kód titulu
9788020017031
Cena eshop:
203 Kč
( Cena MOC: 225,- )  Sleva 10 %
Není dostupný

Popis titulu: Šilhánková Ludmila - Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentům vysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.
Kód titulu: 9788020017031
Autor: Šilhánková Ludmila
Nakladatel: Středisko spol. činností AV ČR, v. v. i.
EAN: 9788020017031
Rok vydání: 2009
Počet stran: 364
skrýt