BESKY. Pečeme nebesky

Kód: 0589300
Neohodnoceno
Značka: Sevruga
492 Kč
Skladem - dodání do 4 dnů
Pečeme nebesky je má druhá vysněná kniha, která reprezentuje to, co miluji ze všeho nejvíc ¦ sladké. Ať jste začátečník, nebo zn...

Detailní informace

23 let lásky ke knihám
Žijeme knihami už od roku 2001. Máme přehled a umíme dobře poradit.
Dárek - magazín Knihkupec
Magazín Knihkupec zdarma jako dárek
Ke každé objednávce dostanete od nás magazín Knihkupec
Nezávislé rodinné knihkupectví
Protože nespadáme pod velké řetězce, nabízíme rozmanité knižní srdcovky.
Unikátní výběr
Přes 45 tisíc knih včetně novinek i starších a nekomerčních pokladů.

Detailní popis produktu

Pečeme nebesky je má druhá vysněná kniha, která reprezentuje to, co miluji ze všeho nejvíc ¦ sladké. Ať jste začátečník, nebo znalec, shodneme se asi všichni na jednom. Každý máme rád pocit, když to prostě vyjde. Že ten čas strávený v kuchyni nebyl zbytečný a že suroviny, úsilí a vše kolem nepřišlo nazmar. Největší výzvou proto pro mě je, aby každý recept byl ten, který se vám povede, a vroucím přáním, abyste s radostí nalistovali další. Také bych si ze srdce přála, aby tato knížka byla součástí vašich volných chvil, kdy máte čas, pohodu a chuť sladce relaxovat. Knihu jsem rozřadila do tří hlavních kapitol. V první kapitole ¦ Jednoduché nebeské pečení ¦ vám ukážu, že péct může začít úplně každý. Jsou v ní jednoduché dezerty, celosvětové stálice i oblíbené české klasiky. Druhá kapitola ¦ Duely ¦ obsahuje sadu vizuálně podobných zákusků, které jsem postavila v pomyslném soubojovém duelu proti sobě, a na vás je, abyste rozhodli, kdo je vítěz. Máte chuť a čas na francouzskou klasiku, na makronky? Anebo dáte přednost rychlovce v podání laskonek? Je to na vás! Třetí kapitola ¦ Dorty ¦ poodhaluje tajemství všeho, co by měl nadšenec do cukrařiny o vysokých piškotech a dortech vědět. Okuste opět kus nebe na zemi a ať vám to peče :-)

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy
Autoři: Beskydiarová Veronika
EAN: 9788088440048
Vydání: 1
Počet stran: 158
Žánry: Knihy
Datum uvedení - rok: 2023

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: