Czech Cuisine

Kód: KOS256152
Neohodnoceno
343 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…
A Culinary Guide with original recipes

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky?

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky a nápoje
EAN: 9783899196580
Autor: Harald Salfellner
EAN: 9783899196580
Jazyk: eng
Počet stránek: 184
Druh produktu: kniha, vázaná vazba
Rok vydání: 2022
Položka byla vyprodána…

Nakladatelství vydává obrazové publikace se zářivými motivy sídelních císařských měst Prahy a Vídně, průvodce, kuchařky s kulinářskými skvosty Prahy a c. a. k monarchie, bohatě ilustrované životopisy slavných z dob starého Rakouska