Domácí zpracování zvěřiny
Kód: KOS289185
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Detailní popis produktu
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchařky a nápoje |
|---|---|
| EAN: | 9788075412393 |
| Autor: | Carsten Bothe |
| EAN: | 9788075412393 |
| Jazyk: | cze |
| Počet stránek: | 88 |
| Druh produktu: | kniha, brožovaná vazba |
| Rok vydání: | 2021 |
Knihy o vaření, chovatelství, zahradě, rodičovství a mnoho dalších.
