Japonská kuchyně
Kód: 0040811
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Detailní popis produktu
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Knihy | 
|---|---|
| EAN: | 9788076174481 | 
| ISBN: | 978-80-7617-448-1 | 
| Vydání: | 1 | 
| Počet stran: | 224 | 
| Datum uvedení: | 2019-08-09 | 
| Předobjednávka: | N | 
| Pouze faktura: | N | 
| Nelze vracet: | N | 
| Výhradní: | N | 
| Žánry: | Asijské kuchařky, Hobby | 
| Autoři: | Anderson Tim | 
Pod značkou Esence vychází tituly zaměřené na oblast životního stylu. Knihy určené pro širokou veřejnost pokrývají následující spektrum žánrů: kuchařky, hobby, sport, krása, zdraví, chovatelství a partnerské vztahy.
