Od svěží zelené louky a okraje lesa až po pastviny a zahrady kolem domů: všude tam najdete chutné divoké byliny a plody, které n...
Pár obyčejných surovin, jednoduchý postup a na stole super jídlo. O nic jiného v této kuchařce nejde. Žádná nukleární věda a žád...
Konečně kniha, která nabízí jasný a ucelený přehled o tom, co to znamená stát se vitariánem. Pokud uvažujete o přechodu na syrov...
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou rozšiřují jejich veleúspěšnou edici kuchařek „Snadno & Rychle“ o nov...
Kniha představuje možnosti grilování s použitím grilu typu kamado, kterému se také, podle jeho tvaru, říká „Big Green Egg“. Tyto...
Foodblogerka Die Wölkchenbäckerei nabízí sbírku receptů pro každého, kdo se snaží zhubnout a mění proto jídelníček, zároveň se n...
Stále víc lidí sází na nízkosacharidovou dietu. Pokud chcete zároveň dobře jíst a udělat něco pro své zdraví, dobíjet energii, ...
Kuchyň provoněná vanilkou je jedním z mnoha dílků, které skládají domov. Když slavíme narozeniny, pečeme dort, pro milou návštěv...
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není...
Zdravotní výhody kvašených potravin jsou známé již dlouho. Pokud nevrtíte hlavou při pomyšlení, že byste pod svou střechou posky...
Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování. Zaměřuje se na praktická témat...
Nastavení