Nastavení
Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování. Zaměřuje se na praktická témat...
Foodblogerka Die Wölkchenbäckerei nabízí sbírku receptů pro každého, kdo se snaží zhubnout a mění proto jídelníček, zároveň se n...
Čtyři alpské státy – čtyři rozsáhlé kapitoly. V každé z nich najdete recepty typické pro alpskou kuchyni daného regionu společně...
Docházejí vám nápady, co připravit svému děťátku k jídlu, a hledáte inspiraci pro každodenní vaření? Tato kniha vás provede p...
V dnešní době přibývá dětí s nadváhou, ať už je příčina v tom, že mají mnohem méně pohybu, či mají zdravotní potíže. Autorka, kt...
Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S´More nebo cronut, hybrid croissan...
V hospodě na statku Popelkových ve Slunečné se vždy dobře vařilo a peklo. Hospodyně Běta, bylinkářka s léčitelskými schopnostmi...
Třetí vydání úspěšné knihy Marthy Elefteriadu nás přenese do stínu olivovníků, kde v dáli šumí moře a my si můžeme vychutnat dar...
V edici Pavla vaří sv. 11 uvádí populární autorka knížek o zdravé výživě vše o špaldě a ječmeni. Populárně, ale odborně na úrovn...
Luštěniny patří mezi nejstarší pěstované rostliny a během lidské historie se staly důležitou potravinou. Jako potravina bohatá n...
Chvíle, kdy si spolu sednete ke stolu, naservírujete všem jejich oblíbená jídla, povídáte si a čas příjemně plyne... to jsou neo...
Sešitek obsahuje většinou recepty na jednoduchá jídla. Předpokladem pro jejich přípravu jsou kvalitní suroviny a zeleninu pěstov...