Les meilleures recettes de la cuisine impériale
Kód: KOS241635
Detailní popis produktu
Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů - a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Francouzská verze publikace.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchařky a nápoje | 
|---|---|
| EAN: | 9783899194043 | 
| Autor: | Gabriela Salfellner | 
| EAN: | 9783899194043 | 
| Jazyk: | fre | 
| Počet stránek: | 80 | 
| Druh produktu: | kniha, brožovaná vazba | 
| Rok vydání: | 2018 | 
Nakladatelství vydává obrazové publikace se zářivými motivy sídelních císařských měst Prahy a Vídně, průvodce, kuchařky s kulinářskými skvosty Prahy a c. a. k monarchie, bohatě ilustrované životopisy slavných z dob starého Rakouska
