Naučná a odborná literatura
Mistrem se člověk nestane snadno ani rychle v žádné lidské činnosti. Ve florbale to platí snad dvojnásob. Jak tedy mistry vychov...
Kód: 0042983
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není...
Kód: 0042974
Ředkvičky, saláty a špenát patří v zeleninové zahradě mezi sprintery – klíčí během několika hodin a od sklizně vás dělí jen pár ...
Kód: 0042972
Cítíte se bezmocní, osamělí nebo smutní? Stačí si přečíst jednu ze 100 mini-meditací a povznést se nad strach, abyste mohli prož...
Kód: 0042968
69 kapitol o stovkách míst, pro jejichž návštěvu nejspíš neexistuje žádný vážný důvod, což ale neznamená, že se na nich nemůžete...
Kód: 0042967
Metabolismus každého z nás je stejně unikátní jako otisky prstů a jídlo ovlivňuje naše životy mnohem víc, než si myslíme. Autor ...
Kód: 0042959
Největší změnou, kterou budeme prožívat, bude naše vnitřní proměna. Louise L. Hay vysvětluje ženám, jakým způsobem se mohou nauč...
Kód: 0042955
Toltécká tradice říká, že k naší pravé povaze nás vede štěstí, svoboda a láska.
Prvním krokem je vědomí. Chceme-li najít svobod...
Kód: 0042949
Rozhovor Jiřího Plannera se spisovatelem Pavlem Kosatíkem.
V padesátých letech se Jiří Planner poznal s Jiřím Suchým, Waldemar...
Kód: 0042945
Otužování je cesta k uzdravení a posílení těla i duše. Fenomén dnešní doby přibližuje český ledový muž David Vencl v knize, kter...
Kód: 0042944
Kdo jsem? Co vůbec znamená ta obávaná věta "Buď sám sebou"? Co znamená být "autentický"? Psychoterapeutka Sarah Crosbyová vám v ...
Kód: 0042943
Orlické hory nabízí nejen vyhlášená rekreační centra, ale i klidná místa, kam mnoho návštěvníků nevkročí. Najdeme tu mimořádně h...
Kód: 0042927