Sous vide pro každého
Kód: KOS280174
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Detailní popis produktu
Lisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři.Seznamte se s technologií sous vide vaření
Lisa nám představuje téměř kouzelnou technologii sous vide vaření, která se ovšem dá velmi jednoduše využít i mimo prostředí luxusních restaurací. Pomocí ponorného sous vide cirkulátoru určeného pro použití v běžných domácích podmínkách si můžeme bez námahy a s jen minimální časovou investicí předpřipravit domácí "polotovary", z nichž pak v průběhu týdne podle jednoho ze spousty rychlých receptů v pár minutách vytvoříme lahodné jídlo.
Skvělý pomocník při přípravě jekéhokoliv jídla
V jednotlivých tematicky zaměřených kapitolách kniha vždy nejdřív představí takzvaný master recept, neboli základní postup pro sous vide úpravu konkrétní suroviny, který následuje několik spin-off receptů, které tyto "domácí polotovary" využívají jako základ pro kompletní pokrm. Pomocí vaření ve vodní lázni si tak můžeme bez námahy a rizika neúspěchu připravit například Chřest Benedict, Opilé nudle, Marockou misku s quinoou, Čokoládový parfait s malinami nebo Dokonalé zmrzlinové sendviče. Sous vide pro každého vám bude skvělým pomocníkem při přípravě jakéhokoliv jídla!
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchařky a nápoje | 
|---|---|
| EAN: | 9788075542823 | 
| Autor: | Lisa Q. Fetterman | 
| EAN: | 9788075542823 | 
| Jazyk: | cze | 
| Počet stránek: | 200 | 
| Druh produktu: | kniha, brožovaná vazba | 
| Rok vydání: | 2020 | 
Nakladatelská a vzdělávací společnost ANAG působí na českém trhu již od roku 1990 a patří bezesporu k firmám s nejdelší tradicí v oblasti pořádání odborných seminářů, vydávání odborných publikací a časopisů.
