Uchovávání úrody

Kód: KOS530125
Neohodnoceno
Značka: Permakultura
202 Kč
SKLADEM
Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

Detailní informace

23 let lásky ke knihám
Žijeme knihami už od roku 2001. Máme přehled a umíme dobře poradit.
Dárek - magazín Knihkupec
Magazín Knihkupec zdarma jako dárek
Ke každé objednávce dostanete od nás magazín Knihkupec
Nezávislé rodinné knihkupectví
Protože nespadáme pod velké řetězce, nabízíme rozmanité knižní srdcovky.
Unikátní výběr
Přes 45 tisíc knih včetně novinek i starších a nekomerčních pokladů.

Detailní popis produktu

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení.
Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).

Doplňkové parametry

Kategorie: Zahrada
Autor: Eva Hauserová
EAN: 9788090795563
Jazyk: cze
Počet stránek: 82
Druh produktu: kniha, brožovaná vazba
Rok vydání: 2023

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: