Všechny chutě Japonska - 30 exotických receptů

Kód: KOS559574
Neohodnoceno
219 Kč
SKLADEM
Základní princip japonské kuchyně spočívá ve vyváženosti a použití čerstvých sezonních surovin. Dobré japonské jídlo ovšem uvaří...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Základní princip japonské kuchyně spočívá ve vyváženosti a použití čerstvých sezonních surovin. Dobré japonské jídlo ovšem uvaříme i se zdejšími surovinami, pokud jsou v dobré kvalitě, a stačí přidat jen pár japonských potravin. Ty lze dnes často koupit v obyčejné samoobsluze či v asijských potravinách. Tato kuchařka přináší třicet klasických receptů, mezi nimiž nechybí sushi, tempura, ramen ani polévka miso, kuře teriyaki, smažené nudle či sladké lívanečky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy
EAN: 9788075413970
Autor: Tanja Dusyová
EAN: 9788075413970
Jazyk: cze
Počet stránek: 80
Druh produktu: kniha, vázaná vazba
Rok vydání: 2025

Knihy o vaření, chovatelství, zahradě, rodičovství a mnoho dalších.